Color/Kleur, Photography/Fotografie

Timecircus Welvaert

There is a strange thing going on since last summer right in front of the still rather new MAS museum in Antwerp. An old, rusty  floating crane is the center of this activity, adorned with plants, flowers, small trees… and some strange contraptions.

I had promised myself to have a look and not drive by each time I was in the neighbourhood. And when I did on a sunday, Murphy being a good friend, the whole thing was closed and no one in sight…  So I took a few shots from the shore and decided I’d have to come back yet again on a week day to find out more.

…..

Sinds begin van de zomer is er iets raars aan de hand vlak voor het nieuwe MAS museum in Antwerpen. Een oude, verroeste drijvende kraan is het middelpunt van deze activiteit, vol met planten, bloemen, kleine boompjes… en enkele bizarre voorwerpen.
Ik had mezelf beloofd om eens te gaan zien in plaats van elke keer voorbij te rijden als ik in de buurt was. En op een zondag was het dan zo ver. Maar met Murphy als goede vriend was heel de bedoening gesloten en geen levende ziel te bespeuren… Ik kon niet meer doen dan wat foto’s trekken vanaf de kade en besloot op een weekdag terug te komen om er meer over te weten te komen.

Standard

6 thoughts on “Timecircus Welvaert

 1. Ik mis het “Don’t like” knopje nu al, maar dat ligt niet aan jouw foto’s (wat zou jij er meer van hebben kunnen maken?), maar aan deze zogenaamde “hortus botanicus”.
  Het enige positieve is misschien dat het een verstorend element is in de al te steriele omgeving zoals jij die hiervoor al liet zien. Ik had er alleen graag een overzichtsfoto bij gehad om nog enig verband in het geheel te kunnen zien.
  Dus wat jouw “Likers” mankeren, is mij een raadsel 🙂

  • De bedoeling is om terug te gaan en er dan meer over te vertellen… en dan komt ook wel een overzichtsfoto waarschijnlijk…

   • Daar wacht ik dan met spanning op, maar waarschijnlijk ga ik eerstdaags zelf eens kijken. Dus misschien tot ziens (ouwe vent met camera :-)).

    • Zo lopen er wel nog wat rond, hoor… moet ik een krant onder mijn arm steken of een roos in mijn haar? 😉

Comments are closed.